Over Vintage Atelier

Vintage Atelier is een vintage/ concept shop gelegen in het centrum van “het witte Stadje” Thorn.

Naast Vintage meubels en (woon) accessoires vind je in de winkel een ruim assortiment bijpassende en bijzondere producten ieder met een mooi verhaal. De liefde voor interieur, duurzaamheid en unieke producten is terug te vinden in het assortiment.

Voor iedereen is er wel iets moois te vinden en ook voor ieders budget. Laat je onderdompelen en betoveren door de nostalgische sfeer van de winkel die gelegen is in een winkelpand van meer dan 300 jaar oud.

 

Merken en producten:

  • Lavandoux aardewerk: Prachtige aardewerk schalen en kommen.
  • Eco-schapenvachten
  • Panier des Sens: Natuurlijke cosmetica en lifestyle producten uit de Provence.
  • Rugzakken: Engel – celebrate life – tassen gemaakt van gerecyclede frisdrank flessen.
  • Atelier Rebul since 1895: Huisgeuren en heerlijke parfums ontwikkeld vanuit farmacie gemaakt uitsluitend natuurlijke ingrediënten.
  • Wijnen: Van Wijngoed Thorn
  • Sieraden: Handpicked jewelery – goldplated earcandy – mix en match en nog veel meer vintage accessoires die ik tijdens mijn reizen selecteer.
suzan
Suzan Wolters

Mijn verhaal start jaren geleden. Als meisje van 4/5 jaar oud ging ik regelmatig naar mijn oma om daar uitgebreid door haar verzameling antieke sieraden te gaan. Haar collectie bestond uit unieke items met allemaal hun eigen verhaal. Ik kon er geen genoeg van krijgen, ik wilde overal alles van weten.

"Ik kon uren naar haar luisteren"

​Mijn liefde voor antieke en vintage spullen was geboren.

​Ik kom uit een antiquairs familie, mijn vader reisde Europa rond op zoek naar de mooiste en meest unieke meubels, zijn vader (mijn opa) had een antiek winkel in Maastricht.

"De liefde voor antiek en vintage zit duidelijk in mijn bloed."

Daarnaast word ik ontzettend HAPPY, van blije klanten, die met mijn vondsten net die extra touch en persoonlijkheid hebben kunnen geven aan hun interieur.

​Het is mijn doel de mooiste en unieke items voor jullie te selecteren.

"Ieder product met een eigen verhaal."